вторник, 8 декабря 2015 г.

Низький уклін і тричі "Слава!", українські захисники.


День Збройних сил України - це мужності й геройства свято.
І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато
І тим, хто нині з автоматом нам спокій береже і захищає 
Мене і маму, і сестру, і брата і велику нашу всю родину -
Рідну, вільну Україну
У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина. Тож День Збройних Сил України є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них.
04 грудня ,чуттєвий, емоційний, патріотичний захід до дня Збройних сил України пройшов в Здовбицькій ЗОШ I-III ст.
Головні герої свята – бійці АТО , наші земляки Сергій Матвійчук та Віктор Галянт.
 Ведучі заходу Юлія Андрійчук та Олексій Прокопчук  зазначили, що сьогодні на захист своєї Батьківщини стали і сини нашого рідного села Здовбиця , які гідно  несуть звання захисника:  в лавах Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів. Поряд з цим відзначили важливу роль волонтерів в нашому суспільстві, їх неоціненний внесок в зміцнення армії. 
Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків, які загинули, виконуючи громадянський і військовий обов’язок на Сході України. Учні школи Олександра Савчук, Наталія Кандиба, Юлія Година, Іванна Овдійчук читали вірші, присвяченні українським воякам, які захищають нашу рідну Україну на Сході країни, а бібліотекар Тетяна Хабун ознайомила присутніх із збіркою віршів, які написав заступник командира батальонуОУНБорис Гуменюк Вірші з війни.
У відповідальний час народ з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Діти народу, українські воїни разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найважливіша честь, покликання, обовязок.
Під час урочистостей, де панувала дружня та патріотична атмосфера, колективи художньої самодіяльності школи дарували присутнім святковий концерт.
 За нашу рідну Україну,
Що зберегли на всі віки-
Низький уклін і тричі Слава!
Українські захисники.


                                    






Комментариев нет:

Отправить комментарий