среда, 15 апреля 2015 г.

РОБОТА ВОЛОДИМИРА БОНДАРА
Володимир Бондар - студент 2 курсу художньо-педагогічного факультету РДГУ, малює з дитинства.
В юнака Божий дар до малювання .Володя скромний, доброзичливий юнак, бере активну участь в мистецькому житті рідного села. В публічній бібліотеці проходили виставки його творчих робіт : «Мій Шевченко «, « Афганістан болить в моїй душі»



"Найбільше мені подобається малювати простим олівцем, акварелью. Здебільшого малюю те, що потрібне для навчання, а у вільний час - портрети олівцем, міські пейзажі у різних техніках: акварелюю, олійнми фарбами. Малюванням займаюсь тому, що мені це подобається і приносить задоволення"
Публічна бібліотека села Здовбиця стала переможцем конкурсу "Бібліотека -громада: відкритий простір" і бере участь у проекті Української бібліотечної асоціації за фінпнсової підтримки Фонду "Монсанто".Завдяки цьому публічна бібліотека з листопада 2014 року обладнана комп"ютерною та офісною технікою, а користувачі бібліотеки мають можливість скористатись безкоштовним доступом до Інтернету, а також за проектом бібліотека поповнила свій фонд новими книгами, періодичними і електронними виданнями.Ком"ютерна і офісна техніка від Фонду "Монсанто" в публічній бібдіотеці села Здовбиця.


Користувачі публічної бібліотеки села Здовбиця мають доступ до безкоштовного Інтернету завдяки Українській бібліотечній асоціації та Фонду "Монсанто "


Майдан ридав,а сотня в небо йшла,
Один за одним наче янголята.
Тут, на землі прощались матері,
А в небі зустрічала Божа Мати.
Сьогодні,20 лютого,в публічній бібліотеці села Здовбиця пройшов Урок Мужності
" Небесна Сотня-то в серцях вогонь. Він гаряче палав за Україну."
Школярі із сльозами на очах слухали розповіді завідуючої публічною бібліотекою Кравчук М.,вчительки Здовбицької ЗОШ Новачук Н.,шкільного бібліотекаря Хабун Т.про трагічні події,які відбулися в Києві, про те,як рік тому на Майдані Незалежності пролилася перша кров молодих українців,які боролися за свободу та європейські принципи життя. Познайомилися із іменами героїв, із сотнею небесних ангелів,а ще читали вірші,які присвяченні пам"яті героїв Революції Гідності. Виставка світлин "Згадаймо,як це було..."відобразила реалії страшного кровопролиття за свободу, але ми повинні про це пам"ятати. Адже герої житимуть у наших серцях, поки ми про них пам"ятаємо!.На протязі всього заходу звучав гімн Майдану "Пливе кача..." Пам"ять по загиблих героях Майдану вшанували хвилинною мовчання. На закінчення заходу присутні подивилися відеофільм "Небесну сотню,Господи, прийми."Небесній сотні шана й молитви,За чисті душі,що злетіли в небо.Їм шлях високий,Боже,освяти.І в мирі,Господи,прийми до себе!











Народознавчий куточок

Комментариев нет:

Отправить комментарий