понедельник, 20 февраля 2017 г.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ...ПРОСТО ЙДУТЬ...

20 лютого в селі Здовбиця відбувся вечір – реквієм присвяченний пам'яті Героїв Небесної Сотні" Герої не вмирають... Просто йдуть..." Жителі села зібралися, щоб пом'янути й вшанувати Небесну Сотню, тих мужніх, незламних українців та їх побратимів інших національностей, чиї душі уже на небесах. На заході прозвучала " Пливе кача" у виконанні Алли Стригун, Наталії Сірик,Михайла Хоменка , Лариси Ковальчук та Віталія Шолудька .
Ведучі Ірина Мариніна та Михайло Хоменко повернули присутніх у 2013 - 2014 р.р., згадали про тих, хто залишив земне життя на Майдані. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. Присутні нагадали імена всіх загиблих на майдані переглянувши відеофільм « Вічна слава загиблим на Майдані » та вшанували їх память хвилиною мовчання. Цікаву і змістовну літературну композицію в стилі арт-стріт представили учні 8 класу ( кер. Новачук Н.М.). Зворушив  присутніх  також виступ Віталія Шолудька, який у супроводі
зразкового ансамблю народних інструментів Козачокпредставив пісню Він ходив у кіно.
Пісню "Ангели Майдану " майстерно виконала Ірина Мариніна, а Олександра Савчук проникливо і емоційно  прочитала вірш Катам українського народу . Відеофільм Небесну сотню, Господи, прийми, нагадав присутнім події Майдану, героїчний подвиг загиблих героїв житиме вічно в серцях українського народу.
Герої не вмирають… Просто йдуть…
Молюся за тебе моя Україно, за кожного батька, за кожного сина, за кожну матір, за кожну дитину я Бога прошу - збережи Україну!   На закінчення заходу дитячий ансамбль ( кер. І.Мариніна) виконав пісню « Ми за мир », соліст Максим Пшеничний. Публічна бібліотека на заході презентувала книжково- тематичну виставку Янголи Небесної сотні.

















                                                                            


Комментариев нет:

Отправить комментарий